Hand-made Chocolate Truffles
Good evening everyone!
This saturday evening I'm sharing with you guys my homemade chocolate truffles.
Very simple with a few ingredients but so delicious and presentable for any occasion.
This saturday evening I'm sharing with you guys my homemade chocolate truffles.
Very simple with a few ingredients but so delicious and presentable for any occasion.
Very simple with a few ingredients but so delicious and presentable for any occasion.
Bonsoir à tous !
Ce samedi soir je partage avec vous mes truffes au chocolat faites maison.
Très simple avec quelques ingrédients mais tellement délicieux et présentable pour toutes les occasions.
INGREDIENTS
Orange truffles:
100 g melted dark chocolate
3-5 tbsp of natural orange juice
Coconut to coat
Salted Caramel truffles:
100 g melted dark chocolate
3-5 tbsp salted caramel sauce
Cocoa powder to coat
Almond truffles:
100 g melted dark chocolate
2-3 tbsp heavy cream
Almond extract
Flaked almonds to coat
INGRÉDIENTS
Truffes à l'orange:
100 g de chocolat noir fondu
3-5 c.à.s de jus d'orange naturel
Noix de coco à enrober
Truffes au caramel salé:
100 g de chocolat noir fondu
3-5 c.à.s de sauce au caramel salé
Cacao en poudre à enrober
Truffes aux amandes:
100 g de chocolat noir fondu
2-3 c.à.s de crème épaisse
L'extrait d'amande
Amandes effilées à enrober
DIRECTION
It's really simple guys, once the chocolate is melted in a double boiler, you just add the rest of the ingredients and that's it.
Let it sit in the fridge to cool down and harden.
Then you just take a scoop and roll the truffles between your palms to shape them perfectly round.
And then roll in the coating you're using.
PRÉPARATION
C'est vraiment simple les gars, une fois que le chocolat est fondu dans un bain-marie, il suffit d'ajouter le reste des ingrédients et c'est tout.
Laissez reposer dans le réfrigérateur.
Orange truffles:
100 g melted dark chocolate
3-5 tbsp of natural orange juice
Coconut to coat
Salted Caramel truffles:
100 g melted dark chocolate
3-5 tbsp salted caramel sauce
Cocoa powder to coat
Almond truffles:
100 g melted dark chocolate
2-3 tbsp heavy cream
Almond extract
Flaked almonds to coat
INGRÉDIENTS
Truffes à l'orange:
100 g de chocolat noir fondu
3-5 c.à.s de jus d'orange naturel
Noix de coco à enrober
Noix de coco à enrober
Truffes au caramel salé:
100 g de chocolat noir fondu
3-5 c.à.s de sauce au caramel saléCacao en poudre à enrober
Truffes aux amandes:
100 g de chocolat noir fondu
2-3 c.à.s de crème épaisse
L'extrait d'amande
Amandes effilées à enrober
DIRECTION
It's really simple guys, once the chocolate is melted in a double boiler, you just add the rest of the ingredients and that's it.
Let it sit in the fridge to cool down and harden.
Then you just take a scoop and roll the truffles between your palms to shape them perfectly round.
And then roll in the coating you're using.
PRÉPARATION
C'est vraiment simple les gars, une fois que le chocolat est fondu dans un bain-marie, il suffit d'ajouter le reste des ingrédients et c'est tout.
Laissez reposer dans le réfrigérateur.
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